Concert Chamber Philharmonic Europe

Vrijdag 3 maart | 19.30 uur

Maart staat in het teken van twee bijzondere concerten in de prachtige Maartenskerk Doorn. De aftrap wordt gegeven op vrijdagavond 3 maart met een concert van het internationaal vermaarde Chamber Philharmonic Europe. Een selectie van acht musici speelt voor u samen met de virtuose solisten Pawel Zuzanski (viool) en Cyrill Gussaroff (trompet).

De volledig professionele Chamber Philharmonic Europe is een orkest van getalenteerde musici uit 18 Europese landen. Het orkest, dat in 2006 in Keulen werd opgericht, heeft een uitstekend artistiek niveau bereikt en toert op grote schaal door Europa.

Het repertoire van de Chamber Philharmonic Europe varieert van barok tot modern: klassieke symfonieconcerten, kamerconcerten, opera's en operettes. Er worden werken ten gehore gebracht van A. Corelli, J. N. Hummel, J. S. Bach, E. Elgar, S. Rachmaninov en W.A. Mozart. Tickets zijn online verkrijgbaar via onderstaande button.

Heuvelrug Matthäus Passion ‘23

Zondag 19 maart | 14.30 uur

Op zondag 19 maart 2023 om 14.30 uur zal in de prachtige Maartenskerk in Doorn voor het eerst de Matthäus Passion van J.S. Bach klinken. Met een bezetting van zo’n 80 gerenommeerde musici belooft de Heuvelrug Matthäus Passion ‘23 een gebeurtenis van hoog artistiek niveau te worden.

Het speciaal samengestelde koor bestaat uit gekwalificeerde en enthousiaste koorzangers van verschillende koren uit de regio. Het orkest bestaat uit professionele musici uit verschillende orkesten en ensembles, zoals het Radio Filharmonisch Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Orkest van de Achttiende Eeuw, Combattimento Consort, Amsterdam Sinfonietta. Ook het kinderkoor van Zangschool Utrecht verleent zijn medewerking. De internationale solistencast bestaat uit: Selma Harkink (sopraan), Charlotte Stoppelenburg (alt), Leonhard Reso (tenor/evangelist), Marcel Reijans  (tenor/aria’s), Raoul Steffani (bas/Christus) en Maarten Koningsberger (bas/aria’s). Het geheel staat onder leiding van dirigent Arjan Veen.

Privacy | IBAN | KvK | RSIN

Uw persoonlijke gegevens en privacy worden volledig beschermd. Privacyverklaring

IBAN   NL75ABNA0831164468
KvK     72738367
RSIN   859218594

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de evenementen en actualiteiten? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Secretariaat  |  Julianaweg 5, 3941 DK Doorn
Adres Maartenskerk  |  Kerkplein 1 in Doorn